Back to Top

NOWOŚCI:
Od 1 lipca 2013r.
kiełbasa jodłowska została
wpisana na Listę
Produktów tradycyjnych !!


Kiełbasa wiejska jodłowska -


Kiełbasa wieprzowa, rozdrobniona, wędzona
to wyrób sztandarowy - wynik kunsztu naszych masarzy i tradycyjnych receptur. Wędzenie w tradycyjnej wędzarni opalanej zrębkami odpowiednich gatunków drzew zapewnia niepowtarzalny smak.


Skład surowcowy: Skład: mięso wieprzowe klasy I i II, tłuszcz wieprzowy, sól i czosnek, pieprz.

 

 

Szynka wędzona Jodłowska -


Wędzonka wieprzowa, parzona, wędzona.

to wyrób, który na prośbę naszych klientów od niedawna dołączył do naszej oferty - niskowydajna , tradycyjna receptura zapewnia najlepszą jakość. Porównaj tąszynkę z innymi tradycyjnymi a poczujesz różnicę. Również wędzona w tradycyjnej wędzarni.

 

Skład surowcowy: mięso wieprzowe klasy I, sól, przyprawy, E250 azotyn sodu.

 

 

Pasztetowa Jodłowa
Wędlina podrobowa, wieprzowa, parzona
Skład surowcowy: podgardle 77%, tłuszcz wieprzowy, wątroba wieprzowa, bułka pszenna, sól, przyprawy naturalne

 

Kaszanka jodlowska
Wędlina podrobowa, wieprzowa, parzona.
Skład: kasza jęczmienna, 55% (zawiera gluten), tłuszcz wieprzowy, krew wieprzowa, woda, sól, przyprawy.

 

Salceson jodłowski
Skład: mięso wieprzowe 40%, podroby wieprzowe 35%, rosół 25%, czosnek, sól, przyprawy naturalne.

 

* Zamieszczona oferta nie jest ofertą w rozumieniu prawa handlowego zaś zdjęcia przedstawiają propozycję podania produktu.