Back to Top
"Zakład Handlowo-Produkcyjno-Przetwórczy Sp.J. Leja A. i Wspólnicy" działa na rynku masarskim od 1993 roku. Specjalizujemy się w wyrobach wędliniarskich typowo tradycyjnych. Naszym sztandarowym wyrobem jest Kiełbasa wiejska jodłowska. Jest to wyrób o doskonałym walorze smakowym, oparty na tradycyjnej recepturze oraz najwyższych gatunkowo składnikach takich jak min. mięso wieprzowe klasy I. Ponadto produkujemy Szynkę wędzoną jodłowską, salceson jodłowski, Pasztetową jodłowską oraz kaszankę jodłowską. Ciągle pracujemy nad tym, by produkt, który opuszcza nasz zakład, spełniał wysokie wymagania każdego Klienta. Wieloletnia tradycja oraz doświadczenie, sprawdzone i niezmienne receptury oraz tradycyjne metody wytwarzania gwarantują najwyższa jakość naszych produktów oraz niezapomniany smak. Wszystkie wyroby mimo, że wykonywane w prawdziwie tradycyjny sposób, ale z zachowaniem rygorystycznych zasad higieny. Dowodami uznania dla wyrobów naszego zakładu jest lojalność i zaufanie naszych klientów oraz ciągle powiekszające sie grono nabywców naszych wyrobów.
Serdecznie zapraszamy do współpracy! "